کانال تلگرام
آپارات
ارسال ایمیل
اینستاگرام
توییتر
وبلاگــی ها

مثبت اندیش باش تا کامروا باشی - قسمت دهم


موضوع : مثبت اندیشی عشق آسمانی

توسط .. علوی در يكشنبه, ۱۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۲۰ ق.ظ

مثبت اندیش باش تا کامروا باشی - قسمت دهم

مثبت اندیش باش تا کامروا باشی

قسمت دهم: 

مثبت اندیشی و اعتماد به نفس

افرادی که اعتماد به نفس ضعیفی دارند به طور مداوم، با خود افکار منفی را مرور میکنند. درحالی که با جایگزینی مثبت نگری به جای افکار منفی میتوان از اعتماد به نفس بیشتری برخوردار شد و موفقیت های بسیار بیشتری را در زندگی رقم زد. شاید این مورد برای شما هم پیش آمده باشد که متوجه شده اید صحبت کردن در یک موقعیت اجتماعی، برای شما تشویش بوجود می آورد. در حالی که وقتی در برابر یک گروه یا در یک جایگاه حرفه ای، صحبت میکنید که درواقع، نسبت به اطلاعات و دانش خود در آن زمینه مطمئن هستید، ابدا با این مشکل، روبرو نمی شوید.

به عبارتی، زمانی که در برابر جمعیت یا گروهی قرار میگیرید که احساس میکنید میخواهید راهی برای تاثیرگذاری بر دیگران انتخاب و خود را به لحاظ اجتماعی طرح کنید، دچار بیشترین تشویش میشوید. هیچ به این مسئله فکرکرده اید که ممکن است این مشکل به دوران کودکی تان مربوط شود. برخورد پدر و مادرتان با شما در این دوران چگونه بود؟ آیا همواره از طرف هردو یا یکی از آنها به طور اساسی و حتی به صورت روزانه مورد نکوهش قرارنمی گرفتید؟

روانکاوان معتقد به تاثیرگذاری عمیق دوران کودکی در شکل گیری شخصیت فرد در این باره میگویند: قطعا این مشکل ریشه در مسایلی دارد که در دوران کودکی پیش آمده است و تکرار آن باعث ایجاد ثبات در این زمینه در فکر و روان فرد شده است.

بنابراین، ما باید بپذیریم نکوهشهای پدر و مادر در زندگی بزرگسالی کودک، تاثیر و نمود قابل توجهی خواهد داشت. اگرچه چگونگی این تاثیر و آثار آن برای ما کاملا مشخص نباشد و به بررسی خاص نیاز دارد.بی تردید، اولین گام برای درمان هر مشکل روانی، شناخت مقولاتی است که در ایجاد آن موثر بوده اند. بعد از مرحله شناخت و آگاهی است که باید راههایی را برای تغییر نگرش و رفتارمان در نظربگیریم.آیا با مثبتنگری، مثبت سخن گفتن و تاکیدات مثبت؛ میتوان اعتماد به نفس لازم را برای ایجاد این تغییرات، در خود بوجودآورد؟ پاسخ این سوال مثبت است. این روشها به ما کمک میکند به یک وضعیت مطمئن و پایدار ذهنی دست یابیم که در واقع اساس این تغییرات محسوب می شود.متاسفانه ما معمولا خود را تخریب میکنیم که در نهایت باعث سخت تر و پیچیده ترشدن مشکلات مان میشود. این روند به طور اتوماتیک اتفاق می افتد. یک مثال ساده از این نوع تخریب میتواند این تاکید باشد: من برآشفته و مضحک هستم.

بنابراین با کسب آگاهی بیشتر نسبت به آنچه انجام می دهیم، ما میتوانیم با انتخاب راههایی سودمند، در رفتارمان تغییر ایجاد کنیم. قطعا نکوهش دائمی بچه ها، یک روش سودمند تربیتی محسوب نمیشود. بلکه پدر و مادرانی که معمولا بچه هایشان را مورد تشویق قرار میدهند، در واقع به موفق شدن آنها کمک می کنند.

بی تردید هر دو روش، نکوهش و تحسین، در رفتار افراد تاثیرگذار است. اما بهترین روش تربیتی، بر تحسین رفتار خوب و چشم پوشی از رفتار نادرست، مبتنی است. از این رو، اگر کسی دوران کودکی خوبی نداشته است، خود باید تلاش کرده و به خودش کمک کند و شرایطی فراهم سازد که با اعتماد به نفس کافی و با مجموعه گفتار و رفتار مثبت نگرانه برآنچه میخواهد اتفاق بیفتد، تاکیدکند.

هرگز نکوهش های پدر یا مادرتان را باخود تکرار نکنید. درست است این مسئله در ذهن شما هست، اما شما نیازی به تکرار آن ندارید. بنابراین، ایجاد تاکیدات جدیدی که بتواند شما را در دستیابی به اهدافتان کمک کند، بسیار مهم است. شما باید این تاکیدات را چندبار در روز تکرار کنید تا بلاخره به نتیجه برسند. معمولا ایجاد مثبت نگری، خود به حذف منفی نگری در کلیه سطوح زندگی می انجامد.

این تاکیدات میتواند اینگونه باشد:

  • من خوشحال هستم، امروز من خوشحال هستم . امروز من واقعا خوشحال هستم.

  • من واقعا مورد توجه هستم و همه مرا دوست دارند.

  • من به طور حیرت آوری در زندگی اجتماعی ام موفق هستم.


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

برگرفته از : skylove.ir

 

عضویت در خبرنامه سایت کسب و کار موفق

تعداد نمایش :۱۱۴۶
تعداد بازدید کننده :۱۱۰۲
(۰)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی