کانال تلگرام
آپارات
ارسال ایمیل
اینستاگرام
توییتر
وبلاگــی ها

🎉 شادی و اندوه - (۸) 😞


موضوع : شادی و اندوه

توسط .. علوی در يكشنبه, ۲۵ مهر ۱۳۹۵، ۰۷:۴۹ ق.ظ

🎉 شادی و اندوه - (۸) 😞

« شادی در ردیف فلسفه ی آفرینش است »

بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ

پاسخ پرسش اوّل (آیا هدف خدای حکیم شادی انسان است):

بر اساس آیه ی 119 سوره ی هود - که می فرماید: «وَ لِذلکَ خَلَقَهُم» یعنی: [خدا] برای آن (رحمت) آنها (مردمان) را آفرید - فلسفه ی آفرینش انسان فقط رحمت و نعمت است. یعنی خدای مهربان انسان را آفرید تا او را از نعمتش بهرمند کند و بس! و بر اساس آیه ی 72 سوره ی توبه که میفرماید: (وَ رِضوانٌ مِنَ اللهِ أَکبَرُ)، بزرگترین نعمت الهی "رضایتی است که خدا به انسان می دهد". پس نعمتهای الهی هدف از آفرینش هستند، امّا "رضایتی از جانب خدا"، هدفی بزرگتر یا نهایی تر از آفرینش انسان است. یعنی: خدا به بنده ی مؤمن چه و چه و ... میدهد ولی بزرگترین نعمتی که به او میدهد احساس رضایت است و از آنجا که رضایت، مساوی با شادی است پس در حقیقت شادی انسان در ردیف بزرگترین یا نهایی ترین هدف از آفرینش انسان است.

پرسش: چرا فلسفه ی نهایی آفرینش را  بر اساس آیه ی 56 ذاریات - که می فرماید: «وَ ما خَلَقتُ الجِنَّ و الإِنسَ إِلَّا لِیَعبُدونَ» یعنی: جن و انس را فقط برای آفرینش خودم آفریدم - عبادت ندانسته اید؟!

پاسخ: اعتقاد به بی نیازی خدا، با اعتقاد به آفرینش برای عبادت یا حتی معرفت، منافات دارد.

پس خدا ما را آفریده است برای نعمت و برترین نعمت هایش که رضایت و شادی است امّا از آنجا که تنها راه رسیدن به نعمت های برتر، عمل به دستورات دوست است گویا انسان را برای عمل به دستوراتش آفرید.

منتظر باشید.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نویسنده : آیت الله سیدحبیب الله قدمی

« سلسله مطالب شادی و اندوه »

 

 

عضویت در خبرنامه سایت کسب و کار موفق

تعداد نمایش :۱۹۱۰
تعداد بازدید کننده :۱۶۷۲
(۲)
رها

رها

با سلام خدمت شما همسنگر عزیز، الهی همیشه خسته نباشید ولی پیروز باشید
 از شما برای تحقق بخشی به مهمترین مطالبه ی رهبری دعوت به همکاری می شود:

دعوت به عضویت برای ایجاد کنترل پنل مدیریتی در پایگاه گفتمان نظام تمدن نوین اسلامی با سلام خدمت شما افسر جنگ نرم گرامی، خوش آمدید:

۱-لطفا قبل ثبت نام تبیین اهداف سایت را مطالعه فرماید؛
۲-مطلب شما که با نام شما در سایت انتشار می یابد باید تولیدی خود شما باشد که می تواند در قالب متن حداقل ۵۰۰ کلمه که مستند و تحقیقی شما باشد عکس نوشته و پوستر تولیدی شما حتی کلیپ و مستنداتی که تولیدی شماست البته همه ی این مورد باید به یکی از موضوعات سایت مرتبط باشد تا گفتمان سایت که در بخش معرفی سایت ارائه شده رعایت شده باشد؛
۳- کلید واژه های که برای مطلتان انتخاب می کنید مرتبط با محتوای ارسالی شما باشد همچنین می توانید کلید واژه های که در سایت قید شده استفاده نماید،
۴-لینکی های بیرونی که در سایت قرار می دهید بیش از یک لینک نباشد،
۵-ملزم باشد که هفته ی حداقل ۲ مطلب بفرستید با حرکت جهادی که مطالبه رهبری است تا شما هم در نشر و تبیین معارف ناب توحیدی عند الله حسنه ی نسیب خود فرماید؛
۶- نظرات و انتقادات خود را نسبت به محتوای ارائه شده ی حقیر و دیگر نویسنده گان سایت بفرماید؛ تا اتاق فکر و کرسی علمی تشکیل شود؛
۷-تبیین دقیق مباحث ارائه شده و بسط مطالب به نظر حقیر فقط با به کرسی نهادن و نظرات متقابل صورت می پذیرد امید است با نظرات متقابل شما دوستان ،که حقیر هم در بحثتان شرکت و استفاده خواهم کرد تبیین و تشریح مهمی که آرمان این سایت و مقتضی زمان ماست را به اندازه وسع خویش گفتمان ساری نمایم انشاء الله…

لینک عضویت برای ایجاد کنترل پنل وردپرسی شما



معرفی اجمالی پایگاه گفتمان نظام تمدن نوین اسلامی


مهمترین و اصلی ترین وظیفه ی مبلغین و محققین در عرصه ی تبلیغ و تحقیق

نظام‌سازی کار بزرگ و اصلی شما است. این کاری پیچیده و دشوار است. نگذارید الگوهای لائیک یا لیبرالیسم غربی، یا ناسیونالیسم افراطی، یا گرایشهای چپ مارکسیستی، خود را بر شما تحمیل کند؛ اردوگاه شرق چپ فرو ریخت و بلوک غرب فقط با خشونت و جنگ و خدعه بر سر پا مانده و عاقبت خیری برای آن متصور نیست. گذشت زمان به زیان آنها و به سود جریان اسلام است. هدف نهائی را باید امت واحده‌ی اسلامی و ایجاد تمدن اسلامی جدید بر پایه‌ی دین و عقلانیت و علم و اخلاق، قرار داد…..[۱]

تحقق بخشیدن به مراحل زیر مهمترین و اصلی ترین وظیفه ی مبلغین و محققین در عرصه ی تبلیغ و تحقیق است:

۱-تبیین معرفت توحیدی است؛

۲- تبیین نظام تمدن نوین اسلامی

۳-نظام سازی معرفتی کلان بر مبنای معرفت توحیدی؛

۴-طرح ریزی شاخه های علوم بومی توحیدی خویش که مبتنی بر معرفت توحیدی اسلامی است یا همان تئوری پردازی همه جانبه ی نظام معرفت توحیدی اسلام به صورت کلان در همه ی عرصه های زندگی انسان .

۵- نظام سازی کلان تمدن نوین اسلامی تا بتوانیم تمدنی زمینه ساز تعالی انسان در اعلی درجه ی استعداد انسان (که البته انسان قابلیت رشد و کمال بی نهایت دارد)باشیم. که مطالبه ی امام خامنه ی از ما چنین می باشد؛

مهم ترین وظیفه ی ما در قبال مستضعفین جهان

الان علاوه بر اینکه نظام لیبرالیسم غرب حدود ۲۵۰ میلیون کشته [۲] بر دامن خویش در صفحه ی تاریخ دارد با تبیلغات دروغی و وسیع خویش ذائقه ی ملت ها هم را که چون غافل از نظام تمدن نوین اسلامی هستند دچار نظام لیبرالیسم یعنی همان سبک زندگی آمریکایی کرده است؛ که بعضا صد در صد مغاییر با فرهنگ بومی این ملت هاست ولی باید این ملت ها در قبال فرهنگ غرب که با هجوم رسانه ها و تبیلغات و علوم انسانی اش  نظام الحادی خویش را بر دنیا گسترده برای خویش نظام جایگزینی مطابق با فرهنگ خویش تبیین کنند تا هضم فرهنگ غرب نگردند؛

ما مسلمین هم برای از بین نرفتن آرمانها و اهداف توحیدی خویش نیازمند تبیین و طرح ریزی نظام های کلان معرفتی خویش هستیم چون مبنا و نظام  معرفتی ما مغایر با نظام  و  سبک زندگی لیبرالی( که غیر توحیدی و مادی است) هست؛ امام خامنه ی در این باره  می فرماید:

باید هدفها تبیین شود. یکی از مهمترین هدفهای این بیداری، رهائی از شرّ سلطه‌ی استکبار جهانی است؛ این را باید صریح گفت ..یکی دیگر از هدفها، نظام‌سازی است.. [۳].

اهمیت نظام سازی

پس نظام سازی از اهم کارهاست؛ زیرا آمریکا توانست: با نظام لیبرالیسم خویش به کشورها مسلط شده و بلوک شرق یعنی سوسیالیسم را شکست دهد.

امید ملت ها فقط بر تمدن نوین اسلامی

اما بیشتر کشورها حتی امثال چین ، ژاپن ، روسیه و… چون نظام جایگزینی برای اداره جامعه ی خود در مقابل لیبرالیسم ندارند و فرهنگ بومی آنها ظرفیت باز تولید نظامی مطابق با فرهنگ گذشته ی ملت خویش ندارند، اعتماد به نفس رویارویی با نظام امپریالیسم یعنی جهان خواری لیبرالیسم ندارد و در نبرد فرهنگی یا soft war یعنی جنگ نرم مجبور به قبولی سلطه ی نظام لیبرالیسم و همسو شدن با آرمانهای این نظام هستند نتیجه اینکه غرب پس از طرح ریزی نظام حکومتی خویش یعنی لیبرالیسم و تبلیغات وسیع و دامنه دار خویش توانست فرهنگ و ذائقه ی ملت ها را پذیرا و عطش ناک فرهنگ خویش که بن مایه اصلی آن Laissez-faire یعنی – عدم مداخله یا بگذار هر چه میل دارد انجام دهد- بود که عاقبتی جز بی حیایی و به دام افتادن انسان ها در یوق شهویات و نفسانیات خویش نیست آری برادر چنین سلطه گر شدند؛

تنها مکتب وحیانی تعالی بخش و محفوظ مانده از دست تحرف گران

انشاء الله که الان لیبرالیسم در آستانه سقوط خویش است مسلمانان با طرح ریزی نظام تمدن نوین اسلامی خویش به دنیا اثبات کنند تنها مکتب وحیانی تعالی بخش و محفوظ از دست تحرف گران اسلام است.

آرمان این وب سایت

در این وب سایت که آن را با عنوان نظام تمدن نوین اسلامی , www.ntne.ir راه انداختیم سعی خواهد شد با تبیین و تحقیق وسیع و دوباره معرفت توحیدی دین اسلام نظام معرفتی و کلانی را با مبنای آن ارائه دهد تا زمینه و نظام معرفتی تمدن نوین اسلامی باشد این هدف به صورت مقالات ، پوستر ، عکس نویشته ، کلیپ ها و مستنداتی ( البته همه ی اینها تولیدی و تحقیق شده خواهد بود) تحقق خواهد یافت تا اثبات شود تنها تمدنی که می تواند بخلاف تمدن لیبرالیسم انسان و زندگی او را تعالی بخشد تمدن نوین اسلامی است .

اهمیت تشکیل کرسی نقد و نظر درباره نظام سازی

الان وب ها وبلاگ های مذهبی زیاد در زمینه تبلیغ فعالیت می کنند و چون کار گروهی نیست و هیچ یک از مطالب و پست های هم دیگر اطلاعی ندارند از انتقادات و پیشنهادات هم دیگر باخبر نبوده در نهایت به بی حوصله گی و بی رغبتی دچار شده و حرکت جهادی در این زمینه صورت نمی گیرد.

دعوت نامه

بلاخره اگه مایل باشید در جمع  ما یعنی بنده و دوستان بنده که انشاء به هزاران نفر وبلاگ نویس و وب نویس در عرصه تبلیغ خواهیم بود بپیوندید شما منت بذارید ابتدا با مطالعه ی تقریبا ۲۸ مطلب قرار داده شده در سایت  و عضویت در وب سایت نظام تمدن نوین اسلامی جمع ما را کثیر فرماید تا بتوانیم مجاهدان عرصه تبیین و مبلغان نظام تمدن نوین اسلامی باشیم اشناء الله ما را بهرمند انتقادات و پیشنهادات خویش فرماید.

با تشکر مرتضی جلیلی

…………………………………..

[۱] بیانات در اجلاس بین‌المللی بیداری اسلامی۱۳۹۰/۰۶/۲۶

[۱] رجوع شود به مستند تاریخ نگفته ی آمریکا(Untold_History_of_the_United_States) ساخته شدن توسط فیلم ساز معرف آمریکایی الیور استون. که اببته پسر ایشان شان استون شیع شده و به علی استیون تغیر نام داده (می توانید با رجوع به ویکی پدیا اطلاعاتی اززندگی این پدر و پسر به دست آورید)

[۳] بیانات در دیدار شرکت‌کنندگان در اجلاس جهانی اساتید دانشگاه‌های جهان اسلام و بیداری اسلامی  ۱۳۹۱/۰۹/۲۱


سیر مطالعاتی سایت نظام تمدن نوین اسلامی

  
مباحث مقدماتی

۱-اهمیت تبیین و نظام سازی کلان معرفت توحیدی

۲-بنیانگذاران اصلی تکفیر ، شیطان پرستی و بی دینی

۳-فتنه ی دین علیه دین

۴–نفوذ با لیبرالیسم

۵-علت اصلی انحتاط انسان و جامعه

۶-سوال مبنای و مساله ی اصلی انسان

۷-اعتماد به دکترین های اسلام و نظام سازی کلان طبق آن

۸- هویت شهروند تمدن نوین اسلامی

۹- مولفه های اصلی متمدن بودن

۱۰- مردم سالاری دینی



تبیین معرفت توحیدی

۱-عمق نگرش در کسب معرفت

۲-هدف از معرفت

۳-مبانی و منابع معرفت

۴-محتوای معرفت

۵-معیار سنجش علم از جهل

۶-مساله تضاد علم و دین

۷-سوال مبنایی و محوری علم و معرفت
۸-تربیت علمی وظیفه ی اصلی

۹-هویت علم از منظر حکما

۱۰-حکماء ، معماران تمدن نوین اسلامی

۱۱-مبانی قرآنی تحول علوم انسانی

۱۲-مبنایی ترین رکن تمدن

۱۳-رابطه ی هویت علم و هستی(۱)

۱۴-رابطه ی هویت علم و هستی (۲)

۱۵- تبیین قرآنی علم ،عالم و معلوم(۱)

۱۶- تبیین قرآنی علم ،عالم و معلوم(۲)

۱۷-تولید علم بومی و طرح ریزی شاخه های آن



تبیین نظام تمدن نوین اسلامی

۱) نظام تمدن نوین اسلامی

۲) نظام سازی با مبنای معرفت توحیدی

۳) آرمانهای انسانی تمدن سازی

۴) انقلاب سوم، تحول در نظام معرفتی

۵) راهبردهای کلان نظام معرفت توحیدی

۶) بعد نرم افزاری تمدن نوین اسلامی

۷) کلید اصلی نظام سازی کلان معرفت توحیدی

۸)مردم سالاری در تمدن نوین اسلامی

۹) احیاء اندیشه، تفکر و فرهنگ ناب اسلامی

۱۰) نسبت تعریف علم و معرفت با تمدن سازی

۱۱) موانع تمدن سازی بر مبنای معرفت توحیدی اسلام

 فصل اول)صفات و روحیات مانع توسعه تمدن نوین اسلامی              
۱) روحیه ی ما نمی توانیم
۲) روحیه ی افراطی و سلبی در مواجهه با فرهنگ بیگانه
۳)روحیه ی عدم سازش و اتحاد پذیری
۴) روحیه ی برخورد غلط با تحول و مدیریت آن
۵) روحیه ی اقدام ناهوشیارانه ی بدون ‌توجه و بدون بصیرت
۶)روحیه ی علم گرایی غافلانه از نظام معرفتی خویش
۷)روحیه ی عدم انسجام بخشی به نظام معرفتی خویش
۸)روحیه عدم پایبندی و عدم اعتماد به ارزش های خویش
۹)روحیه ی تقلید افراطی در نقاب روشنفکری  
۱۰)روحیه ی غرض ورزی شخصی در اقدام های دینی
۱۱)روحیه ی عدم تشخیص درست ِاولویت های اقدام
۱۲)روحیه ی علم گرایی بدون توجه به تربیت اخلاقی 
۱۳)روحیه ی مدرک گرایی بدون تعمق علمی

۲ آبان ۹۵، ۰۱:۴۳
.. علوی

.. علوی

علیکم السلام 

بسیار خوش آمدید. برای شما و تمام دوستان آرزوی موفقیت و سربلندی می کنم.
به روی چشم. ان شاءالله سعادت داشته باشم و در ویلاگ شما بتوانم مطلب ارسال کنم.

التماس دعاى فرج  
۲ آبان ۹۵، ۲۱:۲۸
آذین& گیتی

آذین& گیتی

مطلب مفید و کوتاهی بود
متشکرم
موفق باشید
۲۵ مهر ۹۵، ۱۱:۳۰
.. علوی

.. علوی

ممنونم از توجه شما

سلامت باشید
۲۵ مهر ۹۵، ۱۳:۴۵
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی